Parnasszus kortárs apostolai – Csender Levente

» Posted in Eddigi Rendezvények, Hírek, irodalom, Nemzeti Kulturális Alap, Programok, rendezvényeink, Székesfehérvári Önkormányzat | 0 comments

Parnasszus kortárs apostolai – Csender Levente

Csender Leventével, a kortárs magyar irodalom népszerű írójával A különleges Meditittimó kalandjai című könyvéről, beszélget Takács Tamás irodalmár.

Az Aegis Művészetért és Kultúráért Alapítvány 2019. június 7-én 18 órakor a Parnasszus kortárs apostolai irodalmi est sorozat következő rendezvényét szervezi meg Székesfehérváron az Igézőben (8000, Székesfehérvár, Basa utca 1.) A műsorban megszólal Csender Levente a kortárs magyar irodalom népszerű írója, akivel A különleges Meditittimó kalandjai című könyvéről, beszélget Takács Tamás irodalmár. A 8-12 éves gyerekeknek ajánlott, de az elfogadásban, megismerésben a felnőtteket is segítő kötet a szerző első gyerekkönyve, ám rögtön egy aktuális és izgalmas történetbe kalauzolja olvasóit. A könyvben két világ találkozik: a különleges, varázsos lényekkel teli világé, amely a főszereplő autizmusából eredő különlegességeit természetesnek veszi, és egy másiké, amely az elfogadás és segítés helyett a herceg hiányosságaira fókuszál, és a fiú megváltoztatására, saját képére formálására törekszik. Az eseményt támogatja a Nemzeti Kulturális Alap és Székesfehérvár Önkormányzata.

Helyszín: Igéző, 8000, Székesfehérvár, Basa utca 1.

Időpont: 2019.06.07. 18:00

Fellépők:

Csender Levente József Attila-díjas író

Takács Tamás irodalmár

 

A belépés díjtalan!