Weboldal készítés pályázat

A Pályázaton nyerteseknek ingyen vállaljuk egyedi weboldalaik elkészítését, telepítéssel, teljes körű folyamatos karbantartással. A tárhelyet az Aegis Kultúráért és Művészetért Közhasznú Alapítvány biztosítja saját forrásaiból.

Pályázhat:

– egyesületek, civil szervezetek, alapítványok
– magánszemélyek, vállalkozások

Az Aegis Kultúráért és Művészetért Közhasznú Alapítvány pályázata:

“Egyedi weboldal készítés, telepítés, karbantartás”

I. A támogatás célja:

A pályázat nyerteseinek adományaiból az Alapítvány a célkitűzésit valósítja meg, amelyeket az alapító okirat határoz meg.

Pályázati kiírásunk keretében ingyen elkészítjük egyedi weboldalát. Célunk, hogy a jelentkezők megjelenhessenek az Interneten, saját honlapjuk legyen, valamint a látogatókat folyamatosan friss információval láthassák el, még akkor is ha ez eddig nem volt lehetőségük erre. Célunk azon pályázók segítése, akinek nem nyílt eddig lehetősége az interneten megjelenni, bármilyen okból kifolyólag.

A weboldal készítésen felül, a pályázat 10db email címet, látogatottsági statisztikát, keresőoptimalizálást és keresőkbe való regisztrációt, tartalomkezelő rendszert, folyamatos frissítést, karbantartást tartalmaz.

Ezen túlmenően lehetőség van extra modulok (pl. tartalomkezelő rendszer, fórum, webáruház, stb.) igénylésére, amelyekért viszont megegyezés szerint kérünk plusz díjakat.

II. Pályázatot nyújthatnak be:

– egyesületek, civil szervezetek, alapítványok
– magánszemélyek, vállalkozások

III. A pályázaton igényelhető támogatás formája:

A pályázóknak elkészítjük egyedi, személyre szabott weboldalát, amely tartalmazni fogja a pályázó által kért információk közzétételét, az igényeinek megfelelő külsőt, kapcsolatfelvételére alkalmas felületet és a pályázó által igényelt egyéb modulokat (amennyiben ilyen igény felmerül stb.).

IV. A támogatás feltételei:

– pályázatra való jelentkezés ingyenes, nincs regisztrációs díj!
– a pályázó vállalja a honlap elkészítéséhez nélkülözhetetlen információkat, adatokat a rendelkezésünkre bocsátja.
– vállalja, hogy a honlapot plusz 1 évig az Aegis Kultúráért és Művészetért Közhasznú Alapítvány üzemelteti és tartja karban.
– vállalja az első éves támogatás befizetését az Aegis Kultúráért és Művészetért Közhasznú Alapítvány számlájára, melynek mértéke: bruttó 23 000 Ft. (számlaszám:10400889-50526549-90721012)
– vállalja a második éves támogatás befizetését az Aegis Kultúráért és Művészetért Közhasznú Alapítvány számlájára, melynek mértéke: bruttó 23 000 Ft. (számlaszám:10400889-50526549-90721012)
– amennyiben igényel saját domain nevet (pl: http://www.valasztottdomain.hu), vállalja a domain név díjának megfizetését, melynek mértéke 5000 Ft/2 év/db.
– A weboldal elkészítése a támogatási szerződés aláírásakor kezdődik meg, az első éves díjat a teljes átadásakor kell meg fizetni.

VI. A költségek összesítve:

Egyszeri költségek:

Domain név, amennyiben igényel: 5.000 Ft/ 2 év / db
A honlap elkészítése teljesen ingyenes.

További költségek:

1. éves támogatás: 24 000 Ft

2. éves támogatás: 24 000 Ft
Ezen, költségeken kívül más felmerülő költség nincs!
VI. Beadási határidő:
2013.03.20. éjfél.

A késve beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

VII. A pályázatnak tartalmaznia kell:

– az adatlapot, szerződést, amit jelentkezés esetén küldünk el, kinyomatott és aláírt változatban 2 példányban;

– az adatokat, információkat, képeket CD-n vagy DVD-n vagy e-mailben;
VIII. A pályázat elkészítésének menete:

– Vegye fel a kapcsolatot velünk, jelezze, hogy részt kíván venni a pályázatban, illetve írja le a weboldallal kapcsolatos igényeit. (email: mail@aegisalapitvany.hu)

– Ezután elküldjük az Ön részére a pályázati adatlapot, valamint a domain regisztrációhoz szükséges dokumentumokat, majd azokat kitöltve Ön visszaküldi részünkre postai úton vagy e-mail-ben, aláírva.

– Ha az adatlap beérkezik, akkor ismételten felvesszük Önnel a kapcsolatot az információk és anyagok, képek egyéb kivitelezni való megoldások miatt. Ez személyesen, elektronikus formában vagy telefonon történik az Ön igényei szerint.

– 20 munkanapon belül átadásra kerül a weboldal, és ezután folyamatos karbantartással mindig a kapcsolattartón keresztül frissítjük, naprakészen tartjuk a weboldalt.

– Elérhetőségeink:

mail@aegisalapitvany.hu

www.aegisalapitvany.hu

IX. A pályázati kiválasztás és döntés:

A pályázat eredményéről minden jelentkezőt március 25-ig értesítünk.

A pályázatok feldolgozása és a weboldalak elkészítése a beérkezés sorrendjében történik. A pályázat befogadásáról visszaigazolást küldünk. A hiányosan beérkezett pályázatokról figyelmeztető levelet küldünk, a hiányosságok pótlására lehetőséget biztosítunk.

A Támogatottnak lehetősége van, az üzemelési idő meghosszabbítására. A programban résztvevők vállalják, hogy a kapott oldal frissítéséhez a szükséges anyagokat a szerkesztők részére elektronikus formában a szerződés időtartalma alatt biztosítják.

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseiket a az mail@aegisalapitvany.hu e-mail címen várjuk.