KÖZLEMÉNY! Így tudsz továbbra is követni minket a Facebookon!

» Posted in Hírek | 0 comments

KÖZLEMÉNY! Így tudsz továbbra is követni minket a Facebookon!

Drasztikusan változtatott posztolási, elérési gyakorlatán a Facebook. Mutatjuk, hogy maradnak ott a posztjaink a faladon, ne maradj le az alapítvány  híreiről, eseményeiről!

Elég jelentős változást hajtott végre a Facebook a posztok, illetve azok elérésének háza táján. Ugyan Zuckerbergék ezt elvileg a nagy Fake news őrületre reagálva, azért lépték meg, hogy így szűrjék meg a sok hamis hírt és ezek tovább terjedését. Sajnos a kisebb oldalak járnak rosszul ezzel a lépéssel, mert a személyes megosztásokkal akkor is tovább terjednek a Fake new-ok.

Megmutatjuk, miként állíthatjátok be, hogy továbbra is ugyanúgy megkapjátok a híreinket, posztjainkat, így nem fogtok ezután se lemaradni híreinről, eseményeinkről.

Ha beléptek és ráklikkeltek a Kezdőlapra (Home) ► s ott bal klikkel a Hírfolyam (News Feed) három pontjára, akkor felpattan a Beállítások szerkesztése (Edit Preferences), arra KATT!

Ha ezzel megvagytok, akkor majd látjátok ezt felugrani: KLIKK Az elsőként megjelenők beállítása (Prioritize who to see first) menüre…

Itt pedig már nincs más dolgotok, mint az Aegis Alapítvány becsillagozása. Egyszerűbben megtaláltok, ha az Összes (All) helyett a Csak oldalak (Pages only) alatt kerestek ránk.

Ha ez megvan, már csak a Kész (Done) gombra kell klikkelni (vagy nyomni egy entert), és ennyi! Innentől még véletlenül se maradtok le a híreinkről, eseményeinkről.

Nagyon érdemes saját profilon is megosztani a bejegyzéseket, mert a jövőben onnan lényegesen több ember éri el a programjainkat.

További érdekességekért érdemes követni Fb-oldalunkat.