Adó 1%

ado1468x60banner
Most, a személyi jövedelemadó bevallás időszakában rendelkezhet az SZJA 1%-áról egy közhasznú alapítvány javára.
Az Aegis Kultúrért és Művészetért Alapítvány köszönettel vesz minden támogatást, így adója 1%-ának felajánlását is.

Mire fordítja az alapítvány az adományokat és az 1%-os felajánlásokat?

Ön adománya vagy adója egy százaléka révén a következő tevékenységeket támogatja:

1.  Kulturális rendezvények szervezése és lebonyolítása.
  2. Hátrányos helyzetű tehetséges alkotók, művészek felkarolása.
 Adomány és adó 1% felajánlásának módja:
Adója 1%-áról rendelkezzen alapítványunk javára! Ez a segítség Önnek nem kerül pénzbe. Csupán néhány perc az, amit rá kell szánnia az 1% felajánlásra az adóbevallás leadásakor.

Az adó 1 százalék felajánlásnak két módja van:

1. Az adóbevallás kitöltésekor a megfelelő mezőbe írja be az Aegis Kultúrért és Művészetért Alapítvány adószámát: 18285013-1-07
  2. Töltse le a nyilatkozatot, majd kinyomtathatja a már kitöltött adó 1% felajánló nyilatkozatot. A kinyomtatott rendelkező nyilatkozatot tegye be egy borítékba! A borítékra írja rá nevét, a pontos címét és adóazonosító jelét. Fontos, hogy a boríték lezárását követően keresztben írja alá a boríték leragasztott fülét. Ezt az 1%-os rendelkező nyilatkozatot mellékelje adócsomagjához, vagy küldje el külön a NAV részére.

Köszönjük a támogatást – adója 1 százalékát, illetve adományát!

Adószám: 18285013-1-07

Számlaszám: 10400889-50526549-90721012